LD Blog

ΝΕΑ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Λαμία: Κέρδισε 500€ ή ένα iPhone 15 από το LamiaDelivery

Ο διαγωνισμός «Το Μπαλάκι» επέστρεψε και εσύ μπορείς να κερδίσεις πανεύκολα ένα iPhone 15 και 500€ μετρητά!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ!

Αν είσαι από τους παλιούς fan μας... σίγουρα ξέρεις τι είναι «Το Μπαλάκι»! Είναι ο τόπος μας, για να σας πούμε ένα έμπρακτο ευχαριστώ για την στήριξη που δείχνετε στο APP!

Έτσι είπαμε να επαναφέρουμε το μπαλάκι το οποίο θα τρέχει για τις επόμενες εβδομάδες με στόχο να μας φτιάξει τη διάθεση και να δώσει «προοπτική» στις καθημερινές παραγγελίες delivery που κάνουμε μέσα από το APP!

Καλός ο καφές, καλό και το πιτόγυρο... αλλά τι καλύτερο από το να κερδίσεις 500€ ή ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας;

Η σκέψη πίσω από την επιλογή αυτών των δώρων, ήταν πως αυτή τη φορά θέλαμε κάτι 100% χρήσιμο για όλους μας. Όποιος και αν κερδίσει θα μπορεί πραγματικά να εκμεταλλευτεί αυτά τα δύο δώρα για να καλύψει δικές του προσωπικές ανάγκες.
 

ΔΩΡΟ 1: Κέρδισε 500€ μετρητά

Ένα δώρο πρακτικό και χρήσιμο, που σίγουρα θα πιάσει τόπο. Τι πιο ωραίο από το να ξέρεις πως παραγγέλνοντας τον καθημερινό σου καφέ & φαι, θα μπορείς να κερδίσεις 500€ μετρητά για να τα κάνεις ότι εσύ θέλεις; 
Αυτή ακριβώς ήταν η σκέψη που υπερίσχυσε στο γραφείο μας, όταν έπεσε η ιδέα για το δώρο των 500€. 

 

 

ΔΩΡΟ 2: Κέρδισε το ΝΕΟ iPhone 15 της Apple

Το iPhone ήταν Best Seller του προηγούμενου μας διαγωνισμού... Έτσι, και αυτή τη φορά είπαμε να ρίξουμε στη μάχη κάτι ακόμη πιο φρέσκο... το ΝΕΟ iPhone 15, που υπόσχεται να εκτοξεύσει τα like των φωτογραφιών σου σε άλλα επίπεδα χάρη στις μοναδικές προδιαγραφές της κάμερας του! Η σειρά iPhone 15 αντιπροσωπεύει σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, καθιστώντας τα νέα μοντέλα της Apple τα πιο προηγμένα smartphones μέχρι σήμερα.

Για άλλη μια φορά, όλοι εμείς εδώ στο LamiaDelivery, κάνουμε πράξη την υπόσχεση μας για μόνιμα δώρα σε όσους στηρίζουν το «Λαμιωτάκι» για τις παραγγελίες delivery τους.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ:

Ο κανόνας είναι ένας... και απλός! Με κάθε παραγγελία μέσω Lamia Delivery κερδίζετε +1 συμμετοχή! Όσες περισσότερες συμμετοχές, τόσο περισσότερες πιθανότητες για να τα κάνετε δικά σας!

Με κάθε παραγγελία έως τις 7 Ιανουαρίου μέσω Lamia Delivery, κερδίζεις +1 συμμετοχή. Μετά από κάθε ολοκλήρωση παραγγελίας, το σύστημα θα σε βάλει να παίξεις το γνωστό παιχνίδι «μπαλάκι», το οποίο και θα καθορίσει σε για ποια κλήρωση πήρες +1 συμμετοχή.

Στις 10 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν δυο κληρώσεις. Μία για κάθε δώρο! Οι κληρώσεις θα γίνουν live στο Instagram, και οι 2 τυχεροί/ές θα επιλεχθούν τυχαία από μηχανή τυχαιοποίησης αριθμών.

Οι συμμετοχές θα «κλειδώσουν» στις 7 Ιανουαρίου, και θα «μεταφραστούν» σε αριθμούς «λαχνών» για τις αντίστοιχες κληρώσεις.

Στην καρτέλα "Οι Παραγγελίες μου" μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή πόσες συμμετοχές έχεις για την κάθε κλήρωση.

 

Διευκρινίσεις:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΌΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΈΤΩΣ. Το Lamia Delivery εγγυάται την αδιαβλητότητα του διαγωνισμού και θα φροντίσουμε ώστε κατά τη διάρκεια των κληρώσεων να υπάρχει LIVE κάλυψη αλλά και πραγματικά τυχαία επιλογή των «λαχνών» (αριθμών) που θα καθορίσουν τους νικητές.

 

Απαγορεύονται «τα σκονάκια»:

Στηρίζουμε τα καταστήματα και τα παιδιά που φροντίζουν να μας φέρνουν το delivery στο σπίτι μας και στην εργασία μας! Για αυτό δεν θα δεχτούμε καταχρήσεις με «διπλές» παραγγελίες, «συμπληρωματικές» παραγγελίες ή «σπασμένες» παραγγελίες για παραπάνω συμμετοχές! Το σύστημα έχει προβλέψει τα σενάρια αυτά και δεν δίνει επιπλέον συμμετοχές όταν εντοπίσει ότι πας να «κλέψεις» στο «μπαλάκι»!!!

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Λαμία: Το Delivery σε «κερνάει» βενζίνη για όλο το καλοκαίρι, γυαλιά VR & μετρητά για ψώνια

Το «Λαμιωτάκι» σου φουλάρει το αυτοκίνητο όλο το καλοκαίρι, σε «χαρτζιλικώνει» για τα πρώτα ψώνια του καλοκαιριού και σου δίνει το απόλυτο VR εργαλείο για να μπεις στον κόσμο της εικονικής...

2024-04-24
περισσότερα
Δώρα και χαρά μοίρασε το live του LamiaDelivery - Βίντεο με τους νικητές

Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα απ' το να βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα! Αυτή ακριβώς είναι η συνταγή του LamiaDelivery.   Το φαγητό είναι χαρά... και το delivery της Λαμίας, φροντίζει ώστε...

2024-01-20
περισσότερα
Δώρα και χαρά μοίρασε το live του LamiaDelivery - Βίντεο με τους νικητές

Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα απ' το να βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα! Αυτή ακριβώς είναι η συνταγή του LamiaDelivery.   Το φαγητό είναι χαρά... και το delivery της Λαμίας, φροντίζει ώστε...

2024-01-19
περισσότερα